Keşan’ın Kurtuluş Günü programları için toplantı düzenlendi
12/11/2025
19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Günü için düzenlenecek programları planlamak ve hazırlıkları değerlendirmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Keşan Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’te başlayan toplantıya; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Belediye Başkanvekili Rasim Ergene, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Büyükvarlık, belediye birim amirleri ile oda ve borsa başkanları katıldı.

Toplantıda, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünün, gurur ve birlik duygusuyla kutlanması için yapılacak programlar ele alındı. Katılımcılar, Keşan’ın tarihi ve kültürel kimliğini ön plana çıkaracak, hem geçmişi anan hem de geleceğe umutla bakan bir kutlama programı oluşturmak üzere fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, yerel esnafın ve sivil toplum kuruluşlarının da sürece aktif biçimde dâhil olacağı katılımcı ve kapsayıcı bir program hedeflendi.
Program taslaklarının olgunlaştırılması ve ayrıntıların netleştirilmesi amacıyla programın son hali, bir sonraki toplantıda kararlaştırılacak.
Hibya Haber Ajansı

Mucunski: EIB'nin Üsküp ofisi, ülkemizin ekonomik potansiyeline duyulan güvenin göstergesi
Bakan Şimşek, AKB Başkanı Kanda ile görüştü
BMD Araştırma: Cari denge, 2025 yılının aynı ayında 1.112 milyon dolar fazla verdi
Boğaziçi Mahallesi’nde sosyal alan açıldı
Dörtyol’da “3 boyutlu yaya geçidi” uygulaması
Nilüfer Belediyesi; MAG-AMEDER, BAKUT ve ANDA ile iş birliği protokolü imzaladı
Şehit ve gazi aileleri Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliğinde buluştu
“Fikrim Gelecek” Hackathonu’nda Manisa’ya birincilik geldi
Büyükşehirden çiftçilere silaj paketleme desteği
Ed-Bel Halk Kafe Akçay’da hizmete açıldı
Başkan Kahveci, Kütahya Baro Başkanı Sunay'ı ziyaret etti
Başkan Kahveci, Malkoç'u ziyaret etti
Bakan Göktaş: Aile Yılı’nda önemli politikalar hayata geçirdik
Beylikdüzü'nde afet yönetiminde kadın ve çocuk odağı konuşuldu
Başkan Genç: Kahramanlarımızı asla unutmayacağız
Aliağa–Midilli feribot seferlerinde bilet satışı başladı
Eş Başkan Hatun, Uluslararası Madencilik Kongresi’ne katıldı
Başkan Ünlüce, Günyüzülü kadınlarla bir araya geldi
Orhangazi’de belediye personeline “sağlıklı yaşam eğitimi”