Etimesgut Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

Etimesgut Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

06/06/2025

Etimesgut Belediyesi’nin destekleri  kapsamında 2 bin 142 vatandaş ve çocuklarına giysi desteği sağlanırken, 5 bin 332 aileye bin 500 TL değerinde Etikart desteği ve 4 bin aileye de sosyal yardım kartları ulaştırıldı.

Bayram öncesi özellikle çocukların yüzünü güldürmeye yönelik hazırlanan yardım paketleri kapsamında, binlerce çocuğa bayramlık kıyafet, ayakkabı ve oyuncak desteği sağlandı. İlçenin dört bir yanında titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşan bu destek, hem minikleri hem de aileleri mutlu etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Coşar, yürütülen yardım çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bayramlar, dayanışma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı özel zamanlardır. Biz de Etimesgut Belediyesi olarak, kimsenin bu bayrama mahzun girmesine gönlümüz razı olmadığı için ekiplerimizle sahadayız. Çocuklarımızın gözlerindeki sevinç, bizim en büyük ödülümüz. Ayrıca etiKART uygulamamızla binlerce ailenin sofralarına katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

  Hibya Haber Ajansı