Kepez'de Hasta Yakınları Konukevi hizmeti
18/11/2025
Kepez'de Hasta Yakınları Konukevi’nde kapsamlı bir yenileme gerçekleştirildi. Konukevi artık haftanın 7 günü, 24 saat hizmet veriyor ve gece 03.30’da giriş yapılabiliyor.
Önceki yıllarda yılda 240 kişinin konaklayabildiği konukevinde kapasite bin 300 kişiye yükseltildi. Şehit ve gazi aileleri için ücretsiz konaklama uygulaması başlatıldı. Konukevinde 2 ve 3 kişilik odaların yanı sıra engelliler için uygun odalar da bulunuyor. Konaklama süresi 30 güne çıkarıldı.
Konukevinde her misafire ücretsiz havlu ve şampuan seti, günlük oda temizliği, 7/24 çay ve kahve ikramı, çamaşır hizmeti ve ücretsiz internet sağlanıyor. Bahçe düzenlemesi yapıldı, kamelya ve oturma alanları oluşturuldu. Lobiye büyük ekran TV yerleştirildi, otomatlarla içecek ve atıştırmalık hizmeti sunuluyor. Çocuk misafirlere balon, uçurtma, boya defteri ve kalem gibi malzemeler temin ediliyor.
Kütüphane 400 kitaptan bin 500 kitaba çıkarıldı. Bilardo, masa tenisi ve tavla alanları kuruldu. Lobide ve yemekhanede arıtmalı içme suyu dolapları yer alıyor. Hedef, hasta ve hasta yakınlarının konaklama süresince temel ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak.
Hibya Haber Ajansı
Konyaaltı Karavan Park, 8 bin ziyaretçi ağırladı
Didim Merkez Park’ta yeni yapı iddiaları yalanlandı
Şereflikoçhisar’da aspir yağı üretimi başladı
Fed'den faiz indirimi beklentisinde zayıflama altında aşağı yönlü baskı oluşturuyor
Türk Telekom ‘Dijitalde Hayat Kolay’ ile kadınların dijital yolculuğunu destekliyor
Orhangazi'de biyabete karşı farkındalık etkinliği
Hukukta dönüşüm şart: Adaletin tesisi için yapısal reformlar gerekiyor
Tarihi Kıllıoğlu Hamamı’nda karma sergi
Gedik Yatırım: Küresel piyasalarda temkinli bekleyiş
Kartal’da "Atölye No 10 Karma Yağlı Boya Resim Sergisi” açıldı
Danimarka'da solun seçim tarihinde 122 yıl sonra Kopenhag'ı kaybetmesi bekleniyor
İZFAŞ, Türk lojistiğini Çin’e taşıdı
İnfo Yatırım: Dolar güçlenirken değerli metallere baskı artıyor
Anthropic'in CEO'su: Yapay zeka şirketleri riskler konusunda net olmalı
Yapay zeka endişeleriyle Avrupa piyasalarının açılışta düşmesi bekliyor
İzmir’de 79 köye ücretsiz internet sağlandı
Bursa’da sanayi tesislerinden yoğun duman çıkışı kaydedildi
TÜİK- Ekim ayında 178 bin 481 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Engelli bireylere ücretsiz e-KPSS kursu
TÜİK – Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,5