Albares: Ukrayna'ya yönelik saldırıları şiddetle kınıyorum
Madrid, 9 Ocak (Hibya)- İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik son saldırılarını kınadığını açıkladı.
Madrid, 9 Ocak (Hibya)- İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik son saldırılarını kınadığını açıkladı.
İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Ukrayna'nın sivil yerleşim yerlerini ve altyapısını hedef alan saldırılara ilişkin açıklama yaptı.
Saldırılara tepki gösteren Albares, "Bu sabah Ukrayna'ya yönelik ayrım gözetmeyen saldırıları şiddetle kınıyorum. Kurbanlarla ve tüm Ukrayna halkıyla dayanışma içindeyim" dedi.
İspanya'nın kararlılığını yineleyen Albares, açıklamasını "Terör karşısında, Ukrayna'nın adil ve kalıcı bir barışa ulaşması için birlik içinde ve kararlı bir şekilde desteğimizi sürdürüyoruz” sözleriyle tamamladı.
Hibya Haber Ajansı© Copyright 2026 sahilkeyfi.com Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.