Bodrum’da mahallelerin ihtiyaçları muhtarlarla görüşüldü
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahallelerin sorunları ve öncelikli ihtiyaçlarını görüşmek üzere muhtarlarla bir araya geldi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahallelerin sorunları ve öncelikli ihtiyaçlarını görüşmek üzere muhtarlarla bir araya geldi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahallelerin sorunlarını ve öncelikli ihtiyaçlarını görüşmek üzere Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi.
Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi yetkilileri, mahalle muhtarları ile Türk Telekom, AYDEM, MUTTAŞ ve MUSKİ yetkilileri katıldı.
Muhtarlar, toplantıda altyapı, internet, elektrik ve su gibi temel hizmetlere ilişkin taleplerini ilgili kurumların temsilcilerine iletti. Kurum yetkilileri de taleplerin karşılanmasına yönelik planlamalar hakkında bilgi verdi.
Mandalinci, çözüm süreçlerinin hızlandırılması amacıyla kurumlarla koordineli çalıştıklarını belirterek, 56 mahalleye eşit hizmet ulaştırma hedefiyle çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.
Hibya Haber Ajansı© Copyright 2026 sahilkeyfi.com Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.