Gaziantep’te Anne Bebek Festivali başladı

10/05/2025
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin kortej yürüyüşüyle başlayan Anne Bebek Festivali’nde Mehmet Ali Eruslu İlkokulu Korosu, Anneler Günü’ne özel şarkılar söyledi.
Minnie & Mickey Mouse Show, Maşa ile Koca Ayı Show ve Bubble Show gibi performanslar ise çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.
Festival programında ayrıca çocuk konserleri, bilim şovları, kukla masalları ve piyano dinletileri gibi çeşitli etkinlikler yer aldı.
Gaziantep’te ikamet eden Merve Bazoğlu, festivalde çok güzel atölye çalışmalarına katıldıklarını belirterek, “Biz ebeveynler için çok eğlenceli bir etkinlik oldu. Çocuğumuzla çok özel anları beraber deneyimledik.” dedi.
Aysu Tan, etkinliğin çocuk sanat aktiviteleri arasında çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Gaziantep’te bu tür etkinliklerin çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Çocuklarımızın ince motor gelişimleri için de çok büyük önem taşıyor. Başkanımız Fatma Şahin’e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı