Vali Şıldak Viranşehir’de incelemeler yaptı
05/12/2025
Şanlıurfa Valisi Şıldak, Viranşehir ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemer gerçekleştirdi.Programına Viranşehir Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek başlayan Vali Şıldak, öğrenciler ve öğretmenlerle görüştü.
Vali Şıldak, ardından yapımı süren 200 yataklı Kadın Doğum Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Erhan Berk’ten bilgi aldı. Yenişehir Mahallesi’ndeki TOKİ deprem konutları, sosyal konutlar ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası inşaat alanlarında da denetimlerini sürdüren Şıldak, Kaymakamlık tarafından kurulan sera alanını ve Nurettin-Özlem Nebati Yatılı Kız Hafızlık Kur’an Kursu inşaatını ziyaret etti.
İlçedeki programına Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmalar ile esnaf ziyaretiyle devam eden Vali Şıldak, Bağımlılıkla Mücadele Projesi kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Şıldak, uyuşturucuyla mücadelenin tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğunu belirterek, şüpheli durumların 112 Acil Çağrı Merkezi veya UYUMA uygulaması üzerinden bildirilmesini istedi. Vali Şıldak, “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele bir vatan görevidir” ifadelerini kullandı.
Vali Şıldak, Kaymakamlıkta kurum yöneticileriyle yapılan ilçe değerlendirme toplantısına katılarak çalışmalarda iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Programın son bölümünde Kaymakam Kemal Ülkü ve ilçe güvenlik birimleriyle asayiş toplantısı gerçekleştiren Şıldak, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek görevli personelden bilgi aldı.
Hibya Haber Ajansı
Düzce Belediyesi sporcularından Balkan Şampiyonası’nda madalya
Beşiktaş'ta Dikilitaş Emekli Evi açıldı
Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci birleşimi yapıldı
Bodrum’da metrekareye 45 kilogram yağış düştü
29 Ekim Kadınları Derneği’nden 5 Aralık açıklaması
MG’den aralık ayına özel kampanya
Başkan Kotan: Bu mücadele aslında hepimizin mücadelesi
Sakarya merkezli 7 ilde “Nitelikli Dolandırıcılık” operasyonu
Başkan Taban, Genç Bakış buluşmalarına devam ediyor
Orhangazi Belediyesi 2025 Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Başkan Er, 'Kariyer Günleri' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi
Erdil: Kadın hakları için atılacak her adım, toplumun ilerlemesidir
Büyükşehir, ağaç dalları ve kurumuş odunları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Sinop’a 19 sağlık tesisi kazandırdık
Başkan Başdeğirmen, engelli başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi
"Pusuda" oyunu sahnelendi
Çorlu’da gıda işletmeleri denetlendi
Başkan Yavaş, "8. Uluslararası Sinema ve Felsefe Sempozyumu"na katıldı
Malta’da CEMR Zirvesi: İmamoğlu yeniden Başkan Yardımcısı seçildi